Nézzük milyen területeken járulhat hozzá ez a két szuperélelmiszer az egészségünkhöz! A Spirulina- és Chlorella alga az alábbi területek/tünetek esetén bizonyult hatékony megoldásnak:
Az algák különösen hasznosak lehetnek a következő esetekben:
- Azoknak, akiknek rossz az emésztésük vagy a felszívódás az emésztőrendszerükből, mert a mikroalgák jól emésztődnek és könnyen felszívódnak.
- Azok számára, akik gyenge vitalitással és vérszegénységgel küszködnek
- Akik sok állati fehérjét fogyasztanak. A mikroalgában található növényi fehérje ezzel szemben
- könnyen emészthető és messze egészségesebb, mert megfelelő egyensúlyban tartalmazza az ásványi-anyagok széles választékát.
- Azok esetében, akik rengeteg finomított és előre gyártott, „mesterséges” élelmiszert esznek.
- Olyan embereknek, akik rendszeresen gyógyszereket szednek, mert a Spirulina alga védi a veséket és a májat is.
- Akik el vannak hízva vagy túlsúlyosak. Az étkezések előtt bevitt 2-3 gramm Spirulina alga a megfigyelések szerint hozzájárul a testsúlycsökkenéshez.
- Azok számára, akik fizikai megterhelésnek vannak kitéve és/vagy testépítő gyakorlatokat végeznek rendszeresen.
- Akik csupán úgy érzik, hogy csökkent az energia szintjük, könnyen fáradnak és emiatt gyakran lehangoltak.
Kérdésem:
Alapvetően a két alga között mi a különbség?
Betegségre, szedési időszakra, stb.
Köszönöm előre is!
Kedves István, melyik két algára gondol? Melyik kettő között érdekli a különbség?